pondělí 23. května 2011

Martin Cruz a obchodní praktiky eMarketingu






Podvodný email mizerné kvality následovaný velmi špatně odvededným pokusem o obchodní nabídku - tímto se snaží eMarketing v zastoupení Martinem Cruzem získat klienty

Dne 22. 5. byl klientům Webdomény zaslán podvodný email, který měl vzbudit dojem, že jej zaslala společnost Seznam, cílem tohoto emailu měl být podvodný způsob získat klienty a pošpinit naše dobré jméno.

Tento email ve skutečnosti rozesílala společnost eMarketing, jmenovitě Martin Cruz, kterýžto toto jednání i telefonicky potvrdil.

Po falešném emailu, který se tvářil jako upozornění Seznamu na nepovolené praktiky SEO, kterých se měla Webdoména dopustit a pro kteréž budou její klienti penalizovány a nebudou se zobrazovat v přirozeném vyhledávání fulltextu Seznamu, následoval tento email, tentokrát již podepsán panem Cruzem jménem jeho společnosti eMarketing.

Zajímavé je a za pozornost to jistě stojí, že si pan Cruz nedal příliš záležet s úrovní ani podvrženého emailu od teamu Seznamu,ale ani se svou obchodní nabídkou, v níž se snaží klienty odlákat od spolupráce s námi.




1 komentář: